F.A.Q.

Hva?
PublikUng er en organisasjon som formidler scenekunst og klassisk musikk til et ungt publikum.

Hvem?
PublikUng ble stiftet i 2011 av Gjøril Songvoll og eies av Opera til Folket. I dag består styret av Lisa Schiøth Wang (styreleder), Christoffer Mæland (nestleder), Karen-Marie Eikeland (økonomiansvarlig), Dag August Schmedling Dramer (medieansvarlig), Inger Johanne Skar (medlemsansvarlig), Andreas Skjæret (styremedlem) og Nora Helset (styremedlem).

Hvorfor?
Organisasjonen har som mål å senke terskelen for å gå i operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen vår er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år.

Hvordan?
Vi kan tilby gratisbilletter og sterkt reduserte billetter fordi samarbeidspartnerne våre ser verdien av å nå ut til et yngre publikum. Organisasjonen er basert på frivillighet, og vi ønsker derfor at medlemskap skal være gratis.

Jeg er usikker på om jeg er medlem eller har mistet medlemskortet!
Ta kontakt med ingerjohanne@gmail.com, så skal du få hjelp.

Jeg har ikke mottatt medlemskortet!
Ofte kan det ta flere virkedager før du mottar kortet. Du er uansett registrert som medlem øyeblikkelig etter å ha sendt inn påmeldingsskjema. Dette innebærer at du vil motta nyhetsbrev og ha mulighet til å melde deg på konserter selv om du ikke har fått medlemskort. Det hender også at velkomstmailen ender opp som spam. Sjekk derfor om det har havnet her før du tar kontakt!

Jeg kan ikke komme på konserten likevel!
Påmelding er bindende. Kan du ikke komme må du melde fra til noen i styret slik at vi kan gi billetten videre til andre som kan få glede av den.

Bli medlem her!