Klassisk nærkontakt med KORK: Kontratenoren David Hansen

davidhansen

 

NRK Store studio, onsdag 16 oktober kl. 19.30

Roy Goodman, dirigent David Hansen, kontratenor

Kontratenoren (tidligere kastratsanger…) hadde sin storhetstid i barokken. Kombinasjonen av kraft og tonehøyde var uslåelig. I disse dager fremkalles stemmen på mindre barbarisk vis, og David Hansen har vist seg som en av verdens beste på området. På denne konserten vil han blant annet synge fra kjernerepertoaret, men et hovedverk på konserten blir Les Illuminations av 100-årsjubilanten Britten, med heftige tekster av Rimbaud. Vi hører den ofte for tenor eller sopran, men kanskje her for første gang med kontratenor.

Vi byr på hele 30 gratisplasser. Som vanlig gjelder førstemann til mølla-prinsippet! Påmelding sendes på e-post til pamelding@publikung.no innen 13. oktober. Ellers får PublikUng-medlemmer billetter til kr. 50.

 


Publisert