Opera til folket

Kjenner du til Gamle Raadhus Scene?

Dette er Oslos eldste og minste kulturhus, fra 1641. Huset var opprinnelig Christianias første rådhus og det bor et spøkelse i kjelleren ifølge Lilli Bendriss…

Hver lørdag er det Lørdagsopera kl 15.30. Medlemmer av PublikUng får rabatt, og noen ganger også gratis inngang. Vi ber da om at billetter benyttes. Blir man forhindret så gi billetten til en venn.

Det kan være lurt å melde seg på nyhetsbrevet til Opera til folket. Det er de som driver Gamle Raadhus Scene, og som har grunnlagt PublikUng. PublikUng har derfor møter i huset, og medlemmer av PublikUng får stort sett rabatt til konserter.

Gamle Raadhus Scene ligger på Christiania Torv rett ved statuen av hansken. Rett over gaten for Rådhusgata 19.

Se hele programmet herMeld deg på nyhetsbrevet!

Operapub på Grønland Boulebar

Opera er ikke noe for meg, tenker kanskje du. Vi vil påstå at du kommer til å like opera på pub. Det er en avslappet atmosfære, sangerne forteller hva de synger om og du kan nyte mat og drikke med god samvittighet samtidig som det synges de vakreste operaarier operalitteraturen har å by på. Det er tre korte sett á ca 15. min og rikelig med tid til å skravle å kose seg i mellom settene. Ta en tur innom da vel. Vanligvis er det to sangere og en pianist som synger på operapub, men noen ganger er det flere sangere som synger. Vi lover at du ikke vil bli skuffet. Du kan til og med ta et slag boule før eller etter.

Reserver bord her: https://gronlandboule.no/booking/

Grønland Boulebar, Grønlandsleiret 27

.

Trykk her for samlet oversikt over operpuber i Oslo!