Opera til folket

Kjenner du til Gamle Raadhus Scene?

Dette er Oslos eldste og minste kulturhus, fra 1641. Huset var opprinnelig Christianias første rådhus og det bor et spøkelse i kjelleren ifølge Lilli Bendriss…

Hver lørdag er det Lørdagsopera kl 15.30. Medlemmer av PublikUng får rabatt, og noen ganger også gratis inngang. Vi ber da om at billetter benyttes. Blir man forhindret så gi billetten til en venn.

Det kan være lurt å melde seg på nyhetsbrevet til Opera til folket. Det er de som driver Gamle Raadhus Scene, og som har grunnlagt PublikUng. PublikUng har derfor møter i huset, og medlemmer av PublikUng får stort sett rabatt til konserter.

Gamle Raadhus Scene ligger på Christiania Torv rett ved statuen av hansken. Rett over gaten for Rådhusgata 19.

Se hele programmet herMeld deg på nyhetsbrevet!

Operapub i Teaterkjeller’n

Mange savner Under Water Pub, byens operapub gjennom nesten 25 år, men fortvil ikke – Opera til folket har startet ny operapub i Teaterkjeller’n hver onsdag kl 21.00.

Her betaler medlemmer av PublikUng kun kr 60,- (ordinær pris er 120,-). Du får høre herlige operasangere boltre seg i operalitteraturens kjente og kjære arier og duetter, i en utrolig koselig kjeller! Deilige drinker og annet godt kan du bestille i baren.

Teaterkjeller’n ligger i kjelleren til Centralteatert i Akersgata 38.

Bestill billetter her!