Torsdagslive med KORK

torsdagslive

7. november kl 19.30 i Universitetets aula.

Kringkastingsorkestrets filmmusikkserie ruller videre. Tre konserter i året, og i én av dem dveler de ved et bestemt tema. Denne gangen tar de for seg en type sjanger med det underlige navnet “Sandalfilm”. Se for deg fottøyet i en film fra det gamle rom eller det greske riket eller en film basert på bibelske historier. Da ser du kanskje også for deg storslåtte, episke filmer i ørkenlandskap – og med tilsvarende mektig musikk. Gjenopplev filmer som Ben Hur, Troy, Cleopatra, Lawrence of Arabia, Den engelske pasienten m.fl. Kringkastingsorkestret gir deg musikken – og du fremkaller bildene.

En av de to faste programlederne, Jan Fredrik Heyerdahl har med seg kollega og filmmusikk-guru Håkon Heggstad, som skal gi oss innblikk i denne spesielle genren og ta oss med inn i spenning og romantikk – med sandalene på. Det er også Heggstad, sammen med KORK-tubaist Thomas Røisland som har valgt ut musikken til alle KORKs filmmusikkonserter.

Dirigent Ingar Bergby

PublikUng har fått 30 gratisplasser og som vanlig gjelder førstemann til mølla-prinsippet! Påmelding sendes på e-post til pamelding@publikung.no innen 5 november. De som ikke får gratisbillett kan likevel kjøpe billetter til kr. 100.


Publisert