Torsdagslive med KORK – Håkan Hardenberger

HåkonHardenberger

 

28 november kl. 19.30 i Universitetets aula

Er han verdens beste trompetist? Slike rangeringer er alltid vanskelige, men det er ingen tvil om at Håkan Hardenberger kommer øverst på listen for mange. Han har en internasjonal karriere som få kan slå, uansett instrument. Han har utallige CD-utgivelser bak seg, og han står i front når det kommer til å bestille og urfremføre verk av dagens ledende komponister. Trompetkonserten fra 1948 er nok verket som først og fremst har gjort den franske komponisten Tomasi verdensberømt. Melodisk og virtuos er den blitt en av favorittkonsertene til trompetister verden over.

PublikUng har fått 30 gratisplasser, så det er førstemann til mølla! Påmelding sendes på e-post til pamelding@publikung.no innen 26 november, og det er bindende påmelding. De som ikke får gratisplass kan kjøpe billett til kr. 100 her. Velg kategorien «PublikUng».

Les gjerne mer på Kork sine hjemmesider her 

God fornøyelse!


Publisert