Klassisk nærkontakt med KORK: Balkanfeber!

Skjermbilde 2014-01-16 kl. 11.37.47

NRK Store Studio, fredag 24. januar kl. 19.30

Johannes Gustavsson, dirigent Stian Carstensen, trekkspill, kaval og vokal mm

Vårens eneste Klassisk nærkontakt gir deg musikk som kan knyttes til Balkan, med alle de kulturelle påvirkninger som har strømmet gjennom Europa gjennom århundrene, fra sør til nord, og kanskje enda mer: Øst til vest. Mange komponister i Øst-Europa lot seg inspirere av folklore og særlig den reisende sigøynermusikken i første halvdel av 1900-tallet. 2. verdenskrig og et totalitært Øst-Europa satte etter hvert grenser for den kulturelle utvekslingen. Første halvdel av konserten er med musikk fra Ungarn, Romania og Georgia. Resten av konserten slipper vi løs Norges balkan-konge Stian Carstensen.

Les mer på KORK sine nettsider.

Vi byr på 20 gratisplasser. Som vanlig gjelder førstemann til mølla-prinsippet! Påmelding sendes gjøres via vårt påmeldingsskjema her, og innen kl. 12 onsdag 22. januar. Ellers får PublikUng-medlemmer billetter til kr. 50.


Publisert