QUATUOR MOSAÏQUES – Haydn, Bach og Purcell

10984237_955610634458876_4207805099054053099_n

Tirsdag 24. februar – 19:00 i Gamle logen

PROGRAM:
Haydn Strykekvartett op. 20 nr.2 & op. 33 nr.6
Utdrag fra J. S. Bach ‘Kunst der Fuge’
Utdrag fra Purcell ‘Fantasias’ og ‘In Nomines’

KONFERANSIER: MARK TATLOW
OQS UNG: QUARTET TEMPUS

I 1985 dannet fire av medlemmene i Ensemble Mosaïques strykekvartetten Quatuor Mosaïques. Dette ble en av de første strykekvartettene som satset fullt på å bruke orginalinstrumenter som sitt virke. Quatuor Mosaïques ble raskt kjent for sine troverdige tolkninger av det tidlige reportoaret og deres poetiske fremførelser. Flere av deres innspillinger har mottatt Gramophone Awards, blant annet for deres innspillinger av Haydns opus 20 og 33 – de samme kvartetter som er på programmet for Oslo Quartet Series, 24.februar.

Kveldens konferansier er tidligere kunstnerisk leder for Drottningholms Slottsteater, Mark Tatlow. Tatlow er i dag professor ved Operahögskolen i Stockholm. Han holder et stort engasjement for unge musikeres utdanning og vi er glade for at han vil være bindeleddet mellom Quatuor Mosaïques, kveldens program og den unge Quartet Tempest fra Oslo Quartet Series Talentutviklingsprogram. Sammen med Quatuor Mosaiques vil den unge kvartetten fremføre noen av Purcells verker.

Hør Quatuor Mosaïques her

 

PublikUng deler ut GRATISBILLETTER til konserten, påmeldingsskjema finnes i sist utsendte nyhetsbrev. Er du ikke medlem hos oss? Meld deg inn gratis her!

 

VELKOMMEN TIL KONSERT


Publisert