Oslo Kammermusikkfestival 15.-23. august

PublikUng har gleden av starte sesongen med å dele ut ikke mindre enn tolv tilbud til årets kammermusikkfestival som går av stabelen lørdag den 15. August.

Initiativtaker og kunstnerisk ansvarlig for Oslo Kammermusikkfestival er Arve Tellefsen, som i 1989 kunne ønske publikum og musikere velkommen til den første kammermusikkfestivalen i Norge. Arve Tellefsen, godt kjent gjennom mange år som en av Norges fremste musikere, stiftet Oslo kammermusikkfestival for å vise kammermusikkens mangfold og å bringe musikken ut til et større publikum enn den tradisjonelt hadde hatt i Norge til da. Han er fremdeles festivalens ildsjel og kunstneriske leder og festivalen har gjennom årene etablert seg som en viktig og populær aktør i norsk musikkliv, både for musikere og publikum. Oslo kammermusikkfestival presenterer musikk med spenn fra middelalderen til vår egen tid.

Du kan blant annet få billetter til å se Angela Hewitt spille Die Kunst der Fuge av Bach, Vilde Frang, Truls Mørk og Rolf Lislevand fremføre stykker av Bach og Kodaly, eller høre det franske barokkorkesteret Ensemble Matheus og Jean-Christophe Spinosi spille i Oslo Domkirke. Meld deg på gjennom vårt siste nyhetsbrev!

10982449_10153112442275559_6232567966713973444_n

VEL MØTT!


Publisert