Edvard Munch Ensemble

4b454d5d-1b01-4025-82f0-43e505d0cead

Nystartede Edvard Munch Ensemble presenterer et nytt blikk på kammermusikk, der litteratur, visuell kunst og design vil bli tatt i bruk for å skape en ny og annerledes konsertopplevelse. Ensemblet består av fem av Norges mest spennende og talentfulle unge utøvere: Fiolinistene Guro Kleven Hagen og Victoria Putterman, bratsjist Eivind Holtsmark Ringstad, cellist Sverre Barratt-Due og pianist Thormod Rønning Kvam.Sammen vil de invitere til sitt eget musikalske univers, inspirert av fortidens kulturelle strømninger og nåtidens pulserende kulturliv.

Ensemblet ønsker spesielt å skape en ny kulturell møteplass for et ungt publikum, og vil derfor tilby PublikUngs medlemmer et eksklusivt tilbud til lanseringskonserten Myter i Operaen 21. november. Publikum vil her bli tatt med på en musikalsk vandring gjennom en strøm av ulike stemningsbilder, med Schumanns Märchenbilder for bratsj og klaver som hovedverk.

For mer informasjon om konserten, besøk Edvard Munch Ensembles hjemmeside og Operaens hjemmeside

 

Vi deler ut GRATISBILLETTER. Påmelding gjøres i vårt nyhetsbrev, sendt ut på mail.


Publisert