Oslo Quartet Series – Oslo strykekvartett på jakt!

c62a5034-9b1d-4567-bb50-e04ff8e7a3ff

Tirsdag 24. november drar Oslo Strykekvartett ut på jakt! Multitalent, småbarnsfar og cellist i Oslo Strykekvartett, Øystein Sonstad, har arrangert Prokofievs ‘Peter og Ulven’ for strykekvartett, der musikerne selv vil fortelle historien. Jakten fortsetter med musikk av Haydn, Mozart og Beethoven. På 1700-tallet var hestens gange, trav og galopp en viktig inspirasjon for komponistene i deres bruk av rytmen. Dette vil vi få høre i ‘Jaktkvartetten’ (Strykekvartett nr. 17 i B-dur) av Mozart, og i 4. sats fra ‘Rytterkvartetten’ (Strykekvartett i g-moll) av Haydn. Kvelden avsluttes med den store jakten på kjærligheten i Strykekvartett nr. 11 i f-moll, ‘Serioso’, av Beethoven.

For mer informasjon om konserten, besøk hjemmesiden til Oslo Quartet Series

Vi deler ut GRATISBILLETTER. Påmelding gjøres i vårt nyhetsbrev, sendt ut på mail.

 


Publisert