Barratt Dues store julekonsert

fa041dbc-2677-45f5-b9f0-34ea96bcc26d

Lørdag den 5. desember klokken 18.30 kan du bli med på et av førjulens vakreste musikalske eventyr! Barratt Dues store julekonsert i Oslo Domkirke er konserten som viser hele Barratt Due musikkinstitutts bredde og levendegjør mottoet «fra musikkbarnehage til konsertpodium». 250 musikere, fra 5 år gamle musikkbarnehagebarn og til masterstudenter og lærere, bidrar i konserten: Musikkbarnehagen, Barneorkesteret, Juniorensemblet, Musikk på Majorstuen, Juniororkesteret, Messingensemblet, Vokalensemblet og Barratt Dues symfoniorkester m.fl.

Espen Skjønberg er gjest på årets julekonsert, og solister er Ludvig Gudim (fiolin), Aksel Rykkvin (guttesopran), Bjørg Pas (fiolin), Lin Nora Tollefsen (fiolin), Hadda Aadland (cello), Nikolai Elias Koop (klaver) og Ophe Namata Nielsen (klaver).

For mer informasjon om konserten og video fra tidligere konsert, besøk Barratt Dues hjemmeside.

 

Vi deler ut GRATISBILLETTER, påmelding gjøres vie påmeldingsskjema i vårt nyhetsbrev!


Publisert