Oslo-filharmonien, Kort & Klassisk + Ekstratilbud!

70bfaa22-08bc-488d-85df-ca89c8df45f9

Spilles i Oslo Konserthus, onsdag den 9. desember kl. 19.00.

En musikkopplevelse er sjelden tøffere enn når 110 toppmusikere spiller Vårofferet av Igor Stravinskij. Her kjenner vi blod, svette og tårer – og kommer tett på menneskehetens dyriske instinkter. Vårofferet er Stravinskijs store mesterverk og et viktig stykke musikkhistorie. Opplevelsen av å høre det live på konsert er like stor i dag som da verket skapte opprør ved urframføringen i Paris i 1913.Orkesteret byr også på Trollmannens læregutt av Paul Dukas, et orkesterverk som gjorde komponisten berømt over natten ved urframføringen i Paris i 1897.

Oslo-Filharmonien er denne kvelden under ledelse av dirigent Rafael Payare, en dirigent som har gjestet Filharmonien flere ganger. Konferansier på konserten er Erling Gulbrandsen.

For mer informasjon, besøk hjemmesidene til Oslo-Filharmonien

+ EKSTRATILBUD, Bygdelagssamskipnaden – Julespesial

PublikUngs medlemmer har også fått et eksklusivt tilbud om gratisbilletter til førjulskonserten «Prøysen, Piaf og Paganini» fra Bygdelagssamskipnaden søndag 6. desember. Niccolò Paganini er det klassiske alibiet på denne konserten, der også folkemusikk og norske førjulstradisjoner står på programmet.

Konserten «Prøysen, Piaf og Paganini» tar utgangspunkt i det beste fra fiolinens trollmann, den franske chanson-tradisjonen og ikke minst Hedemarkens dikter. Ole Nilssen (trekkspill), Sunniva Christensen (fele) og Evald Fredholm (sang og gitar) lover god stemning og svingende takter på denne førjulskonserten. Nilssen og Fredholm kommer begge fra «Prøysenland» og sammen med Christensens felespill byr de på ekte førjulsstemning à la Snekker Andersen og smektende tangorytmer fra Paris’ bakgater og dansegulvet på Hedmarken. Bygdelagssamskipnaden byr på gløgg og småkaker.

For mer informasjon om konserten, besøk Bygdelagssamskipnadens hjemmeside

GRATISBILLETTER kan fås gjennom påmeldingsskjema i vårt nyhetsbrev!


Publisert