Fagerborgfestspillene

7e8c50b2-2d85-4704-9902-fd34957ab0e0

Åpningskonsert:
Sted; Sentralen (Hvelvet)
Når; Onsdag 20. april kl. 19.00

Fagerborgfestspillene inviterer 10 av PublikUngs medlemmer til åpningskonserten Riskpå nystartede Sentralen. Festivalen åpner med en heftig sjangerblanding der klassisk og metal møter hverandre på Hvelvet scene. Klassisk musikk og metall har  mange likhetstrekk; begge sjangrene er svært ekspressive, med et sterkt fokus på  virtuositet og høyt teknisk nivå. Denne konserten gir også mulighet til å oppleve det nye og spennende kulturhuset Sentralen i Oslo sentrum.

Opus13 Strykekvartett fremfører «Kreutzersonaten» (Strykekvartett nr. 1) av Leos Janácek, og sopranen Amadea Donaji Herrera Reksterberg synger «Dukkearien» («Les oiseaux dans la charmille») fra Hoffmanns eventyr av Jacques Offenbach. Atena byr deretter på heftig metal ved Simen Kjeksrud (vokal), Jakob Skogli (vokal), Vebjørn Iversen (gitar), Ulrik Linstad (bass) og Fredrik Kåsin (trommer).

Fagerborgfestivalen:
Steder; Sentralen, Fagerborg kirke, Barratt Due og Caféteateret
Tidsrom; Onsdag 20. april – Lørdag 23. april

I tillegg har PublikUngs medlemmer fått et unikt tilbud om å kjøpe festivalpass til kr. 250,- (ordinær pris kr 500,- for voksen).

For å kjøpe festivalpass kan du benytte kategorien PublikUng HER

For mer informasjon om festivalens konserter, besøk hjemmesiden til Fagerborgfestspillene


Publisert