Oslo Kulturnatt – Operahistorien på 60 minutter

f1020647-6297-49b4-8ba0-42bb0357fdf2

Hvor; Musikk & Scenehuset
Når; Fredag 16. september kl. 22.00

Nå nærmer Oslo Kulturnatt seg med stormskritt, og vi i PublikUng er stolte av å presentere høstens første På pub med PublikUng!

I forbindelse med Kulturnatt 2016 ønsker vi å invitere deg til et operashow du aldri før har sett maken til. Vi tar deg gjennom 400 år med operahistorie, og det på bare 60 minutter! Vi har plukket ut alle operagodbitene, sløyfet de kjedelige og langdryge ariene, og laget en helt ny forestilling som skal få DEG til å elske opera. Kanskje plukker du opp noen nye opera fun-facts?

Arrangementet er gratis og åpent for både eksisterende og nye medlemmer, i tillegg til andre besøkende under kulturnatt. Det vil være bar under arrangementet, og du vil også få mulighet til å bli bedre kjent med oss i styret etter operashowet.

Velkommen til pub og opera med oss!

Medvirkende;
Bjørn Sæter, regi
Hanne Korsbrekke Askeland, sopran
Sara Aasen, sopran
Knut Kristian Mohn, tenor
Dagfinn Andersen, baryton
Stefan Ibsen Zlatanos, klaver

For mer informasjon, se hjemmesiden til Oslo Kulturnatt 2016


Publisert