Aulakonsert – Folkemusikkvirtuoser

unnamed

Tid; Tirsdag 29. november kl. 19.00
Sted; Universitetets Aula

Dette blir en forrykende konsert med folkemusikere fra Norges Musikkhøgskole på hardingfele, vanlig fele og sang, ledet av den fløytespillende professoren Steinar Ofsdal. Sammen vil de invitere til en leken konsert man sent vil glemme, på årets siste tirsdag i november.

OM KONSERTSERIEN

Universitetets Aula var i mange år stedet der mange av våre mest kjente musikere debuterte, som Einar Steen-Nøkleberg, Leif Ove Andsnes og Arve Tellefsen. Unge musikere trenger fremdeles gode scener å utfolde seg på, derfor lanserer nå Universitetet i Oslo en helt ny konsertserie i samarbeid med byens musikkinstitusjoner og unge frilansere. UiO ønsker å gi byen en arena hvor unge kulturinteresserte kan møtes og oppleve flott musikk. Bildene til Edvard Munch gjør også at rammen rundt konsertene får en vitalitet man ikke finner andre steder.

Til å begynne med vil konsertene bli arrangert en tirsdag i måneden.

OM KVELDENS KONSERT

Universitetet i Oslo er stolte av å kunne presentere denne gruppen studenter fra Norges Musikkhøgskole. Det er som er spesielt med disse studentene, er den sceneerfaringen de fleste av dem har i ung alder. Mange kommer langt opp på listene på kappleikene, og er allerede etablert i grupper eller som soloartister, med turneerfaring og radio- og TV-opptredener. Flere har spilt til dans siden de var små.

Publikum får høre både samspill og solo, tradisjonelle slåtter og nyskapende arrangementer. Konserten er en del av folkemusikkfestivalen Ljøsblått.

MEDVIRKENDE

Folkemusikere fra Norges Musikkhøgskole

PROGRAM

Presenteres på konserten

Konferansier: Steinar Ofsdal


Publisert