KONSERTSERIEN KRANTZ: A LIFE STORY

Tora Augestad

Tid; Lørdag 5. november kl. 19.00
Sted; Nynorskens Hus

KRANTZ er en nystartet kammermusikkserie som slipper publikum så tett på musikken som overhodet mulig. I Oslos kammermusikksal på Nynorskens Hus vil de fjerne alle elementer som skaper avstand til publikum, for å la musikken alene skape store og kompromissløse konsertopplevelser.

Denne kvelden er de stolte av å invitere til konserten A LIFE STORY med de eminente musikerne Tora Augestad, Nikolai Matthews og Ole Christian Haagenrud. På programmet står musikk av Beat Furrer, Thomas Ades, Tan Dun, Marcus Paus (urfremføring), John Cage og Stefano Scodanibbio.

Musikerne sier følgende om programmet:
Alle sammen er levende eller nærlevende komponister som har funnet hver sin unike kunstneriske vei. Vi skal gjenskape noen av deres musikalske utskeielser i en kollasje av de sjeldne. Vi har valgt ut musikk vi mener forteller en historie; Om livet, om stillhet (eller fraværet av den), om å få ut frustrasjon, om å elske, om å leke eller om å ta farvel. Alle disse komponistene er svært reflekterte i sin egen samtidighet, og deres musikk kan snakke til oss direkte om det meste vi konfronterer i livet.

Musikere:
Tora Augestad, sang
Nikolai Matthews, kontrabass
Ole Christian Haagenrud, piano

KRANTZ ble startet av et knippe unge, talentfulle musikere som vil skape en ny arena for klassisk musikk i Oslo som kombinerer både gamle og nye musikkuttrykk. KRANTZ lager programmer utelukkende basert på musikk de liker, og tilbyr ikke musikk av komponister bare fordi de er etablere og kjente. De håper at en nysgjerrig og genuint interessert arrangør på sikt vil skape et nysgjerrig og genuint interessert publikum.

For mer informasjon, besøk hjemmesiden til Konsertserien KRANTZ


Publisert