Barratt Dues Unge Symfoniorkester

Sted: Sentralen (Marmorsalen)
Tid: Søndag 12. februar kl. 17.00

Førstkommende søndag vil Barratt Dues Unge Symfoniorkester presentere et rikholdig program med utdrag fra blant annet Klaverkonsert no 2 av Sjostakovitsj og Klaverkonsert nr 1 av Tsjajkovskij. I tillegg vil de by på Hörst Du die Farbe des Himmels og utdrag fra symfoni no 1 av det unge komposisjonstalentet Vigdis Verhees, etterfulgt av Dvořáks mektige symfoni no 9. Solister er Oscar Abel Valand Halvorsen (klaver), Eirin Vegardsdatter Rognerud (sopran) og Nikita Khnykin (klaver). Orkesteret vil være under ledelse av Alf Årdal (dirigent).

Barratt Dues Unge Symfoniorkester, populært ofte kalt «BARDUS», ble opprettet i 2011. Orkesteret består av elever ved avdelingen Unge Talenter ved Barratt Due musikkinstitutt, og samtlige musikere er under 20 år.

PROGRAM:
Dimitri Sjostakovitsj (1906–1975)
KLAVERKONSERT nr 2 op.102
1: Allegro
Solist: Oscar Abel Valand Halvorsen, klaver

Vigdis Verhees (1998*)
HÔRST DU DIE FARBE DES HIMMELS?
Solist: Eirin Vegardsdatter Rognerud, sopran

SYMFONI nr. 1
Del 3: Winter snow
Del 4: Sun of spring

Peter Tsjajkovskij (1840–1893)
KLAVERKONSERT nr 1 I b-moll, op. 23
3: Allegro con fuoco
Solist: Nikita Khnykin, klaver

– Pause –

Antonín Dvořák (1841–1904)
SYMFONI nr. 9, op 95
1: Adagio – Allegro molto
2: Largo
3: Scherzo: Molto vivace – Poco sostenuto
4: Allegro con fuoco

Dirigent: Alf Årdal

For mer informasjon, se Barratt Dues hjemmeside


Publisert