Edvard Munch Ensemple; Lunar Landscapes

Sted; Bærum Kulturhus. (Kun en kort tog-/busstur fra Oslo!)
Tid; tirsdag 14. februar, klokken 19:30

Edvard Munch Ensemble består av våre råeste unge klassiske utøvere som ikke bare imponerer med sitt spill, men som også utfordrer selve konsertformen. Denne kvelden presenterer de både kjente satser og mer sjeldne verk med utgangspunkt i nattlige landskap og månen. Vi er overbevist om at disse brilliante ungdommene makter å mane frem svermerier og måneskinn både ved deres spill så vel som ved sine mer ukonvensjonelle sceniske grep!

Edvard Munch Ensemble tar oss med på en musikalsk reise til månens spennende og ukjente landskap. Stedene vi besøker, fra Lacus Felicitatis (Gledessjøen) til Palus Somni (Søvnens myr), gjenspeiler musikkens karakter, fra Debussys dypeste smerte gjennom Mozarts dansende glede, Prokofievs stille leting i det mystiske og til Brahms’ søvndyssende vuggeviser.

Medvirkende:
Fiolin: Guro Kleven Hagen, Victoria Putterman
Bratsj: Hanne Skjelbred
Cello: Sverre Barratt-Due
Klaver: Thormod Rønning Kvam


Publisert