KORK i Store studio – Håkon Kornstad

Torsdag 16. mars kl. 19.30 inviterer Kringkastingsorkesteret til konsert sammen med Håkon Kornstad i Store studio. Denne konserten er utsolgt, men PublikUngs medlemmer får et eksklusivt tilbud om gratisbilletter! 

Først var Håkon Kornstad en av våre dyktigste og mest spennende jazz-saksofonister, og han kunne sikkert ha fylt all sin tid med stadig nye og utfordrende prosjekter i jazzens tjeneste. Så oppdaget han opera. Det førte ham til studier på Operahøgskolen og med opptredener på Operaen i flere tenorroller. At han så fant ut at klassisk opera og jazz-saksofon faktisk gikk an å kombinere på en scene, og med stor kunstnerisk suksess, sier nok noe om Kornstads kreative kunstnersjel.

I Store studio skal KORK og Kornstad bringe kreativiteten til et symfonisk nivå.

Dirigent: Christian Eggen

For mer informasjon, se hjemmesiden til Kringkastingsorkesteret


Publisert