På pub med PublikUng – Opera uten en tråd

Velkommen til en romantisk aften i operaens tegn! Opera uten en tråd er en aften spekket med vakre høydepunkt fra opera-, operette- og musikalens mystiske og følelsesladde verden. Stjernelaget Dorina Komani (piano), Espen Solsbak (tenor) og Rita Therese Ziem  (sopran) gir alt for kunsten og inviterer til en kveld du sent vil glemme onsdag 5. april kl. 19.00.

Konserten foregår i Parkettsalen i Musikk & Scenehuset og man kan nyte noe godt i glasset mens man lar seg forføre av den vakre musikken.

Medvirkende

Rita Therese Ziem, sopran
Espen Solsbak, tenor
Dorina Komani, klaver

Musikk & Scenehuset er lokalisert i et av Oslos eldste hus, og er dermed et av Oslos eldste kulturhus. Stemningen pleier å stå i taket i de vakre lokalene som er litt slitne, men veldig sjarmerende. Musikk & Scenehuset holder til på Christiania Torv 1 (rett ved statuen av «Hansken» i Rådhusgaten).

Konserten er åpen både for PublikUngs medlemmer og for andre interesserte.
Ta med deg en god venn eller flere, og kom på pub og konsert med oss!

For mer informasjon og for å melde deg på konserten, se vårt Facebook-arrangement

For mer informasjon, se også hjemmesiden til Opera til folket

 


Publisert