Vinn festivalpass til Fjord Classics!

Ny festival for klassisk musikk i Sandefjord!
Fjord Classics er en flunkende ny festival for klassisk musikk og kammermusikk som vil gå av stabelen 27. juni – 2. juli i Sandefjord.

Lars Anders Tomter og Kathryn Stott er kunstneriske ledere for festivalen, og de er stolte av å presentere utøvere som Leif Ove Andsnes, Henning Kraggerud, István Várdai, Aksel Rykkvin, Christian Poltéra, Jeniffer Stumm, Vikingur Ólafsson, Tai Murray, Tora Augestad, Ensemble Allegria m. fl.

Fjord Classics ønsker å tilby PublikUngs medlemmer eksklusive festivalpass og billetter til årets festival, så her gjelder det å være rask! Svar på tre enkle spørsmål i nyhetsbrevet vårt, fyll inn kontaktinformasjon, og du er med i trekningen om GRATIS pass til deg og en venn til hele 16 festivalkonserter! 

Sandefjord blir hovedarena for konsertene under festivalperioden, med de to praktfulle konsertlokalene Sandefjord kunst- og kulturkirke og Sandar kirke som hovedbase.

Klassisk nattklubb vil finne sted på Draaben Bar, og konserter vil også bli avholdt i eventyrlige middelalderkirker og på magiske steder som Verdens Ende og Jarlsberg Hovedgård.

Første års tema er “Livets dans”, inspirert av Edvard Munchs maleri fra forrige sekelskifte – en tid hvor mye spennende av musikk, kunst og vitenskap utfoldet seg.

OBS: Frist for å delta i konkurransen om gratis festivalpass til Fjord Classics er fredag 12. mai!

For program og mer info, se Fjord Classics’ hjemmeside og Facebook-side

 


Publisert