PublikUng på Fjord Classics: åpningskonsert

Tirsdag 27.06 åpnet det nye tilskuddet til Vestfoldspillene, festivalen Fjord Classics i Sandefjord. PublikUng var tilstede og vi fikk med oss en fantastisk åpningskonsert med blant annet Leif Ove Andsens sitt fantastiske klaverspill som fylte kirkerommet med god stemning i Sandefjord kirke. Det ble en nydelig åpning og start på festivalen som kommer til å vare fram til søndag denne uken.

Solen skinte og vi i PublikUng koste oss med god musikk og et forventningsfullt publikum. Blant annet snakket vi med tre unge, ivrige publikummere som hadde reist fra Oslo og som gledet seg til en uke med mye god musikk. De eksepsjonelle musikerne som kommer til å opptre ved festivalens ulike konserter var særlig det som hadde gjort at disse unge musikkentusiastene valgte å tilbringe denne juni uken i Sandefjord.

Vi i PublikUng gleder oss til flere gode, musikalske opplevelser og fine møter med dyktige musikere og unge musikkelskere.

Hurra for Fjord Classics! Vi kommer tilbake med mer oppdatering rundt festivaluken.

(Tina Dahl)


Publisert