PublikUng på Fjord Classics: franske følelser

På fredag tok tre av styremedlemmene fra PublikUng turen til Sandefjord for en ny dag på Fjord Classics festivalen. Dette var den dagen i festivaluken vi hadde sett mest fram til, da vi hadde avtalt å spise middag med noen av medlemmene våres som hadde vunnet festivalpass.

Dagen begynte med litt sightseeing i Sandefjord. Høydepunktet var is på retrokaféen Håndverkeren. Været var på topp, og stemningen kunne ikke vært bedre.

Deretter møtte vi seks av våre medlemmer for å spise middag, og etterpå dro vi rett på konsert i Sandar kirke. Vi ble alle imponert av den flotte kirken, som var et ypperlig bakteppe for musikken vi hadde i vente. Temaet for dagens konsert var ”La Belle Époque”, og på programmet stod stykker av Debussy, Fauré, Chausson og Franck. Vi lot oss imponere av de svært dyktige musikerne, da særlig Tay Muray og Christian Grøvlen som spilte Poeme, op. 25 av Chausson.

Det var en vellykket festivaldag, og vi ser fram til å se våre nye bekjentskaper på resten av festivalens konserter, og på konserter med PublikUng til høsten.

(Nora Helset)

 


Publisert