FILHARMONIEN: GOLDEN AGE OF HOLLYWOOD

PUBLIKUNG HAR DEN GLEDE Å TILBY 20 GRATISBILLETTER TIL KONSERTEN «GOLDEN AGE OF HOLLYWOOD» I OSLO FILHARMONIEN

Filharmonien feirer noe av det beste Hollywood har å by på med en helaftens konsert tilegnet legendariske filmer.

Filmmusikken er vår tids klassiske musikk, og vi feirer noe av det beste Hollywood har å by på med en helaftens konsert tilegnet berømte toner fra legendariske filmer som ‘Tatt av vinden’, ‘Psycho’, ‘Ben Hur’ og ‘Star Wars’. Dette er musikk som vekker assosiasjoner til store opplevelser i mørke kinosaler, men som også står forbausende godt på egne ben og som ofte inntar en kraft av symfoniske proporsjoner. Filmmusikkekspert John Wilson flyr inn fra England og får med seg sopran og stjernekjemper Eli Kristin Hansveen på filmfesten.

program:
John Williams Musikk fra Star Wars
Bernard Herrmann Musikk fra Psycho og Citizen Kane
Erich Wolfgang Korngold Musikk fra Robin Hood
Max Steiner Musikk fra Tatt av vinden
Franz Waxman Musikk fra En plass i solen
Scott Bradley Musikk fra Tom & Jerry
Miklós Rózsa Musikk fra Ben Hur

Vi i PublikUng møtes kl 1815 ved inngangen for å dele ut billetter. Deretter kan de som vil være med på konsertintroduksjon i Glasshuset kl. 1830, med Vegard Larsen (NRK) som intervjuer dirigenten. konserten begynner 19.00.

Etter konserten vil medlemmer fra PublikUngs styre dra på Café Amstedam for litt uformelt samvær. Det er veldig hyggelig om dere blir på dette. Ta gjerne også med en venn eller to, og meld dere gjerne på facebookarrangementet

HVORDAN FÅR DU GRATISBILLETT? LES VÅRT NYHETSBREV!

Dersom du ikke skulle være en av de heldige som får gratisbilletter har Filharmonien 50% studentrabatt og billigere billetter på bakerste rad. Du kan selvfølgelig være med på det sosiale opplegget selvom du ikke fikk gratisbillett.


Publisert