DET NORSKE SOLISTKOR: FIGURE HUMAINE

PublikUng deler ut 10 gratisbilletter til konserten Figure Humaine med Det Norske Solistkor søndag 15. oktober kl. 18.00 i Margaretakyrkan i Oslo.

Det Norske Solistkor ønsker velkommen til a cappella-konsert under ledelse av det unge dirigenttalentet Yuval Weinberg. På programmet står musikk som har blitt komponert i krigsår med utgangspunkt i verket ”Figure Humaine” av Francis Poulenc. Verket ble komponert under okkupasjonen av Frankrike til tekst av poeten Paul Éluard, og smuglet til London for premiere på BBC i mars 1945. I tillegg vil det bli fremført verk av blant andre Schütz, Mauersberger og Elgar denne høstkvelden. Konserten inngår i Det Norske Solistkors konsertserie ”Oslo-serien”.

For mer informasjon se: Solistkorets hjemmeside

Vi deler ut 10 gratisbilletter.
Førstemann til mølla prinsippet gjelder! Påmelding gjøres via vårt nyhetsbrev som sendes ut til alle medlemmer.

 


Publisert