Solistkorets sesongåpning: Vinterspor

Velkommen til Solistkorets sesongåpning for våren 2019!

PublikUng deler ut fem gratisbilletter til den begivenhetsrike sesongåpningen. Konserten er 7. februar kl. 19:00 i Svenska Margaretakyrkan.

For første gang inviterer Solistkorets damesangere til konsert uten herrene, og med seg har de dirigent Cecilia Rydinger Alin – en stjerne i det svenske musikklivet.

På programmet står musikk som setter naturens krefter i sentrum. I estiske Veljo Tormis musikk beskrives vinterens kulde og den heftige snøstormen, men også det klare lyset i en vinterdag her i nord. Med Karin Rehnqvist introduseres mørket i årstiden, men også håpet og lengselen etter vårens lys og varme. Helena Tulve gir oss et klingende bilde på skogens stillhet, mens Einojuhani Rautavaara tar oss med til et mørkt, indre landskap hvor månen lyser blekt. Vi møter også barnets uskyldige blikk med musikken til Francis Poulenc. I tillegg gjester den fremadstormende duoen Vilde&Inga kveldens konsert.

Velkommen til en kveld hvor Solistkoret vil formidle musikk og natur i skjønn harmoni!

For mer informasjon se arrangørens hjemmeside

Vi deler ut 5 gratisbilletter

Førstemann til mølla-prinsippet gjelder! Påmelding gjøres via vårt PÅMELDINGSSKJEMA. Du vil få bekreftelsesmail om at du er påmeldt.

OBS: Bindende påmelding. Det er lov å bli syk, men gi oss gjerne beskjed så vi kan gi billetten din til noen andre.

Husk at du må være registrert medlem hos oss for å kunne benytte deg av dette tilbudet, personlig medlemskort må vises frem ved inngangen. Det gis ut kun en billett til hver. Har du ikke fått medlemskortet ditt? Send en e-post til lisasw@publikung.no!


Publisert