KORK i Aulaen: Grøvlen og Grenager

Velkommen til en uforglemmelig kveld med musikk fra blant andre Liszt og Schumann!

PublikUng deler ut 10 gratisbilletter til den vakre kvelden. Konserten er 27. februar kl. 19:00 i Universitetets aula.

Lene Grenager er kjent både som eksperimenterende cellist og komponist med nasjonalt og internasjonalt gjennomslag og spilles her av KORK for første gang. I Traces of Light har Grenager latt seg inspirere av 1500-tallsfilosofen Giordano Brunos tanker om skyggen som et bilde på hukommelsen.

Christian Grøvlen er solist med KORK for første gang, og han har valgt intet mindre enn storvirtuosen sjøl, Franz Liszt. Konserten er original for sin tid, med de forskjellige delene som glir inn i hverandre og med Liszt helt særegne instrumentasjon og måte å utvikle melodiene på.

Og til slutt fullfører KORK og Miguel sin syklus med Schumanns symfonier. Hans mesterverk av en siste symfoni ble egentlig skrevet først av alle, men etter revisjoner utgitt først i 1851.

Dette blir en kveld du sent vil glemme. Velkommen til konsert!

For mer informasjon se arrangørens hjemmeside

Vi deler ut 10 gratisbilletter.

Husk at du må være registrert medlem hos oss for å kunne benytte deg av dette tilbudet, personlig medlemskort må vises frem ved inngangen. Det gis ut kun en billett til hver. Har du ikke fått medlemskortet ditt? Send en e-post til ingerjohanne@publikung.no!

VIKTIG: Vi møtes en halvtime før start innenfor ved hovedinngangen for utdeling av billetter. Sitteplasser er reservert til alle som deltar gjennom PublikUng.

Førstemann til mølla-prinsippet gjelder! Påmelding gjøres via vårt PÅMELDINGSSKJEMA. Du vil få bekreftelsesmail om at du er påmeldt, og denne må igjen uttrykkelig besvares for at du skal tildeles billett.


Publisert