FERD II

Bli med på en vakker ferd i musikkens landskap!

PublikUng deler ut rabatterte billetter til 80 kr. til den vidunderlige kvelden, og konserten tar sted 19. mars kl. 20:00 i CaféTeatret.

Da Christian Grøvlen debuterte med KORK, visste vi i PublikUngs styre umiddelbart at Grøvlen måtte oppleves igjen. Etter strålende tilbakemeldinger og et rørt publikum, er det klart for en ny konsert med denne fremadstormende pianisten. Kvelden vil også by på andre godbiter man ikke vil gå glipp av.

Harpist og komponist Uno Vesje åpner kveldens konsert med egne komposisjoner. Gösta Nystroems Sångar vid havet presenteres her av Cecilia Lund Tomter og Edel Marie Bolstad, studenter i Matti Hirvonens Liedklasse ved Norges Musikkhøgskole. Til sist følger Schuberts makeløse klaversonate i G-dur, et av de største lyriske høydepunktene i klaverlitteraturen fremført av Christian Grøvlen.

Velkommen til en uforglemmelig konsert!

For mer informasjon se arrangørens hjemmeside

 

Husk at du må være registrert medlem hos oss for å kunne benytte deg av dette tilbudet, personlig medlemskort må vises frem ved inngangen. Det gis ut kun én billett til hver. Har du ikke fått medlemskortet ditt? Send en e-post til ingerjohanne@publikung.no!

VIKTIG: Vi møtes en halvtime før start innenfor ved hovedinngangen for utdeling av billetter.

Dersom du får tildelt billett fra oss, må du bekrefte at du vil benytte deg av billetten. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder! Påmelding gjøres via vårt PÅMELDINGSSKJEMA.


Publisert