KORK: Dirigentfri sone

Velkommen til en kveld utenom det vanlige med musikk fra Brahms og Mendelssohn!

PublikUng deler ut 10 gratisbilletter til den uforglemmelige kvelden med Kringkastingsorkesteret. Konserten starter kl. 18:00 i NRK Store Studio 8. mars.

En uke i sesongen er KORK selvforsynt. Hvor langt kan vi egentlig strekke strikken i å klare oss uten dirigent? Flere konserter i tidligere sesonger har vist at det er ganske langt, og særlig med en ledende konsertmester av Kolbjørn Holthes format. Tidligere har KORK fremført både Schuberts 9. og Brahms 4. med Kolbjørn som spillende inspirator. Nå er turen kommet til nok en stor symfoni av Brahms.

Å spille i orkester er en kollektiv sak, men det er som tanken om felles ansvar for musisering skrus til et par hakk under dirigentløse tilstander, en intensitet vi unner deg
opplevelsen av.

For mer informasjon se arrangørens hjemmeside

Vi deler ut 10 gratisbilletter.

Husk at du må være registrert medlem hos oss for å kunne benytte deg av dette tilbudet, personlig medlemskort må vises frem ved inngangen. Det gis ut kun én billett til hver. Har du ikke fått medlemskortet ditt? Send en e-post til ingerjohanne@publikung.no!

VIKTIG: Vi møtes en halvtime før start innenfor ved hovedinngangen for utdeling av billetter.

Dersom du får tildelt billett fra oss, må du bekrefte at du vil motta billetten. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder! Påmelding gjøres via vårt PÅMELDINGSSKJEMA.


Publisert