Polstjärnan Trio: Klassisk sang og elektronika

Bli med på en kveld hvor du får oppleve en krysning mellom klassisk musikk og moderne elektronika!

Stedet for konserten er Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1, og konserten starter kl. 19:00. Billetter reserveres i linken under, og er gratis for PublikUngs medlemmer!

Hva skjer når en av Hildegard von Bingens middelaldermelodier møter elektronisk lys, programmerte synther og pianoimprovisasjoner? Det er et av spørsmålene prosjektet Polstjärnan forsøker å besvare under sin musikalske reise 2019.

Therése Thylin er en lyrisk mezzosopran fra Skellefteå, men basert i Oslo. Hun jobber som frilansmusiker både som solist og i ulike esembler. Hun er uteksamisert fra Operahøgskolen og NTNU.

Christian Augustin er frilansmusiker og produsent fra Västerbotten, og bor i Stockholm. Han har musikkstudier med spesialiseringstrommer fra Musikkhøgskolen og Fridhems og Framnäs folkehøgskoler. Christian beveger seg enkelt mellom elektronisk musikk, jazz og hardcore punk.

Anders Winterstam er pianist og organist som bor i Umeå, med en grad i kirkemusikk fra Musikkskolen i Piteå, og studier i solistorgelspill på Det kongelige konservatoriet i Belgia. Han har også studert jazz, og er for tiden aktiv i kirkemusikk og i en rekke konstellasjoner i forskjellige sjangere.

Vi gleder oss til å høre disse dyktige musikerne jobbe sammen i ulike sjangre, men om samme mål: nettopp å skape vakker og god musikk!

For mer informasjon se arrangørens hjemmeside

 

Husk at du må være registrert medlem hos oss for å kunne benytte deg av dette tilbudet, personlig medlemskort må vises frem ved inngangen. Det gis ut kun én billett til hver. Har du ikke fått medlemskortet ditt? Send en e-post til ingerjohanne@publikung.no!

VIKTIG: Vi møtes en halvtime før start innenfor ved hovedinngangen for utdeling av billetter.

Førstemann til mølla-prinsippet gjelder! Påmelding gjøres via PÅMELDINGSSKJEMA.


Publisert