Festkonsert og lansering av sesongprogrammet 2019/20 for Oslo Quartet Series

Velkommen til en fantastisk kveld med lanseringen av sesongprogrammet for Oslo Kvartettserie!

PublikUng deler ut 5 gratisbilletter til kvelden. Festen og konserten tar sted tirsdag 7. mai kl. 19:00 i Gamle Logen.

Kvartettserien inviterer deg til en fest hvor vi skal pakke ut vår spennende 2019/2020 konsertsesong! Det blir musikalske perler fra flere av Kvartettseriens musikere og et spennende innblikk i hva vi kan glede oss til ved neste konsertsesong.

Det blir musikalske innslag fra Kvartettseriens musikere, i tillegg til en gjestekvartett, Mettis, fra Litauen og både Saphir Kvartett fra Ung kvartettserie og Kratos Kvartett fra Kvartettseriens Mentorprogram. Vi får høre blant annet Felix Mendelssohn kvartett opus 12, Sjostakovitsj Strykekvartett nr. 7 og Dvorak «Romantiske stykker» i tillegg til servering av deilige, hjemmebakte kaker.

Dette blir en konsertopplevelse å glede seg til. Det vil bli servering av kake!

For mer informasjon se arrangørens hjemmeside.

 

Vi deler ut 5 gratisbilletter til konsertene

OBS: Påmelding er bindende, og oppmøte på konserten er obligatorisk. Avbud må meldes senest 48 timer før konserten starter. Konsertene arrangeres og utøves av meget dyktige musikere som forventer fulltallig sal. Beskjed om avbud er dermed avgjørende for at vi kan gi billetten videre til andre som står på ventelisten.

Husk at du må være registrert medlem hos oss for å kunne benytte deg av dette tilbudet, personlig medlemskort må vises frem ved inngangen. Det gis ut kun én billett til hver. Har du ikke fått medlemskortet ditt? Send en e-post til ingerjohanne@publikung.no!

VIKTIG: Vi møtes en halvtime før start innenfor ved hovedinngangen for utdeling av billetter. Dersom du får tildelt billett fra oss, må du bekrefte at du vil benytte deg av billetten. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder! Påmelding gjøres via vårt PÅMELDINGSSKJEMA.


Publisert