Maikonsert: Ja, vi elsker

Kom i nasjonalromantisk stemning før den store dagen!

PublikUng deler ut 10 gratisbilletter til kvelden med Forsvarets stabsmusikkorps. Konserten starter onsdag 15. mai kl. 19:00 i Ridehuset på Akershus festning.

Hva er vel bedre enn å varme opp til 17. mai med Forsvarets stabsmusikkorps? Denne kvelden får vi servert noen av de aller vakreste nasjonalhymnene vi har. Selvsagt har Edvard Grieg sin plass i dette, og han blir her presentert på aller nydeligste vis.

Vi gleder oss masse til å innvie grunnlovsdagen med dere hvor selveste Torodd Wigum er dirigent. Han har blant annet vært assistentdirigent i Bergen Filharmoniske Orkester og husdirigent i Stavanger Symfoniorkester.

Har du en venn som har lyst til å bli med? I påmeldingsskjemaet kan du skrive hvor mange billetter du ønsker. Dersom disse ikke er medlemmer i PublikUng, er alle mellom 18-31 år hjertelig velkomne til å melde seg inn!

For mer informasjon se arrangørens hjemmeside.

Vi deler ut 10 gratisbilletter.

Husk at du må være registrert medlem hos oss for å kunne benytte deg av dette tilbudet, personlig medlemskort må vises frem ved inngangen. Har du ikke fått medlemskortet ditt? Send en e-post til ingerjohanne@publikung.no!

Dersom du får tildelt billett fra oss, må du bekrefte at du vil benytte deg av billetten. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder! Påmelding gjøres via vårt PÅMELDINGSSKJEMA.


Publisert