Oslo Quartet Series: Sesongåpning med St. Lawrence String Quartet

Kvartetten fra et av USAs viktigste universiteter er klare for å åpne høstens sesong!

PublikUng deler ut gratisbilletter til den vakre kvelden med Kvartettserien. Konserten starter kl. 19:00 i Gamle Logen.

Klikk for PÅMELDINGSSKJEMA.

St. Lawrence String Quartet har siden 1998 vært Quartet in Residence ved Stanford University, hvor de har hatt en viktig rolle i utformingen av kulturlivet på universitetet. Ett av de mest sentrale verkene for strykekvartett får vi høre i Oslo denne kvelden, blant annet av den argentinsk-jødiske komponisten Osvaldo Golijov.

SLSQ har sitt opphav i Toronto, og det blir spennende å høre om den fransk-canadiske forbindelsen har fått innvirkning på deres tolkninger av to franske mestere! Camille Saint-Saëns´ første kvartett er et fullblods romantikk fylt av drama, patos og sjarme.

En av de virkelig store juvelene er Claude Debussys kvartett i g-moll. Debussy frigjør kvartetten fra tonale og formmessige tradisjoner, og bruker de fire instrumentene til å skape nye klanger.

Sesongen skal åpnes av Munchmuseets direktør Stein Olav Henrichsen. Vi gleder oss til en forrykende konsert!

 

Program:

CLAUDE DEBUSSY STRYKEKVARTETT OP.10, NR.1 i G-MOLL
OSVALDO GOLIJOV QOHELET
CAMILLE SAINT-SAËNS STRYKEKVARTETT OP.112, NR.1 i E-MOLL

For mer informasjon se arrangørens hjemmeside
Klikk her for å komme til Facebook-arrangement.

Vi deler ut gratisbilletter.

Husk at du må være registrert medlem hos oss for å kunne benytte deg av dette tilbudet, personlig medlemskort må vises frem ved inngangen. Det gis ut kun én billett til hver. Har du ikke fått medlemskortet ditt? Send en e-post til ingerjohanne@publikung.no!

VIKTIG: Vi møtes en halvtime før start innenfor ved hovedinngangen for utdeling av billetter.

Dersom du får tildelt billett fra oss, må du bekrefte at du vil benytte deg av billetten. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder! Påmelding gjøres via vårt PÅMELDINGSSKJEMA.


Publisert