Ultimafestivalen 2019 åpningskonsert

Endelig er det klart forårets utgave av Nordens største samtidsfestival!

PublikUng deler ut 20 gratisbilletter til den impulsgivende kvelden i Oslo Konserthus. Konserten starter kl. 19:30.

Gjør dere klare for en konsert som vil åpne sinnet for nye inntrykk vi nærmest kan garantere dere ikke har opplevd før!

Ultima 2019s åpningskonsert er Lasse Thoresens Lyden av Arktis, et 80 minutter langt multimedia-orkesterverk, inspirert av hans reiser i Svalbard og Finnmarks snødekte landskap. Den vil ta for seg noen av planetens mest praktfulle landskap som befinner seg i Polarregionene, samtidig som de gir et sjokkerende bilde på klimakrisen.

Konserten inkluderer slående visuelle elementer i form av video og foto fra Arktis sammen med Arktisk Filharmonis altoppslukende kraft. Verket byr også på lokale salmer og joik, bekkesilder og fuglesang, kalvende isbreer, samt en knusende finale.

Dette er ikke bare Nordens største samtidsfestival, men trolig også en av de aller mest spennende festivalene overhodet. Vi kan ikke vente!

For mer informasjon se arrangørens hjemmeside og Facebook-arrangement.

Vi deler ut 20 gratisbilletter.

Husk at du må være registrert medlemhos oss for å kunne benytte deg av dette tilbudet, personlig medlemskort må vises frem ved inngangen. Det gis ut kun én billett til hver. Har du ikke fått medlemskortet ditt? Send en e-post til ingerjohanne@publikung.no!

VIKTIG:Vi møtes en halvtime før start innenfor ved hovedinngangen for utdeling av billetter.

Dersom du får tildelt billett fra oss, må du bekrefte at du vil benytte deg av billetten. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder! Påmelding gjøres via vårt PÅMELDINGSSKJEMA.


Publisert