Konserter i oktober

Varm deg på tre nydelige konserter i høstmørket!

PublikUng deler ut gratisbilletter til et utvalg konserter i oktober.

Norges musikkhøgskole med Ævestaden og Hypnopomp – «RÅ!»

Kristin Myhrvold Han Gaiden f Helge Lien.JPG
Ævestaden skaper et atmosfærisk klanglandskap gjennom å anvende feler, langeleiker, sang, kraviklyre, strykelyre, munnharpe, gitar og effektpedaler. Vi får oppleve improvisering og egenkomposisjon med utgangspunkt i norsk og svensk folkemusikk. Hypnopomp spiller kontroversiell, energisk og hardtslående jazz. Sounden kan minne litt om jazzrocken Miles Davis satt i gang på tidlig 70-tall, men med preg av den tidlige frijazzen, blytung metal og hyppig bruk av 12-tonelinjer.

RÅ! er konsertserien av og med studenter. Vi gleder oss til å se hva disse talentfulle studentene har har i vente for oss denne kvelden.

4. oktober kl. 19.00 i Lindemansalen på Norges musikkhøgskole.
Klikk for å reservere billett.
For mer informasjon se arrangørens hjemmeside.

Det Norske Blåseensemble med Michael Wollny – «Rules of Behaviour I»

Rules-of-behavior
Allerede i fosterlivet begynner læreprosessen vår. Hva er så den indre stemmen når den snakker til oss – som fullt ut resonnerende voksne? Er det innlærte tankemønstre eller helt nyfødte tanker?

I Det Norske Blåseensembles musikalske kollektiv forsker de på at kognitivt skjematiske initiativ – eller helt frie tanker – kan danne utgangspunktet for dansende musikalske organismer på himmelen. De forsker på å skape det ekstra vakre i musikk du aldri før har hørt og aldri får høre igjen. Med flyveferdigheter via det teoretiske og skolerte – og med ekstraordinære evner til kommunikasjon via øvelse. Og en stor dose mot.

13. oktober kl. 19.00 i Den Norske Opera & Ballett (Scene 2).
Klikk for å reservere billett.
For mer informasjon se arrangørens hjemmeside.

KORK kammer – «Bare Mozart!»

Björn Nyman
Denne gangen har valget av den kammermusikalske favoritten hos KORK falt på Mozart, for mange komponisten over alle.

Linn Cecilie Aasvik gir oss D-durkvartetten, en aller mest populære og full av musikantisk overskudd. Mer sjeldent er det å høre den vakre Adagio for obo og strykere, her spilt av en av KORKs nestorer og til vanlig solist på engelsk horn, Ingrid Uddu. Klarinetten skulle mot slutten av Mozarts liv bli et hans favorittinstrument, ikke minst på grunn av Anton Stadlers vakre tone. Her er det KORKs Hilde Mentzoni som serverer mesterverket.

16. oktober kl. 19.00 i NRK Store studio.
Klikk for å reservere billett.
For mer informasjon se arrangørens hjemmeside.

Vi deler ut gratisbilletter.

Husk at du må være registrert medlem hos oss for å kunne benytte deg av dette tilbudet, personlig medlemskort må vises frem ved inngangen. Det gis ut kun én billett til hver. Har du ikke fått medlemskortet ditt? Send en e-post til ingerjohanne@publikung.no!

VIKTIG: Vi møtes en halvtime før start innenfor ved hovedinngangen for utdeling av billetter.

Dersom du får tildelt billett fra oss, må du bekrefte at du vil benytte deg av billetten. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder! Konsertene arrangeres og utøves av meget dyktige musikere som forventer fulltallig sal. Beskjed om avbud er dermed avgjørende for at vi kan gi billetten videre til andre som står på ventelisten.


Publisert