Det Norske Blåseensemble, Oslo Quartet Series og Christian Grøvlen

Månedens siste konserter kan by på musikk fra hele verden!

PublikUng deler ut billetter til tre utvalgte konserter du ikke vil gå glipp av.

DET NORSKE BLÅSEENSEMBLE OG LUCIANA MANCINI – «THE MISSION»

Fredag 22. november kl. 19:30 på Den Norske Opera & Ballett

Klikk for reservere plass.

Under «The Mission» får vi kjenne pulsen, dynamikken og lidenskapen som finnes så godt bevart i sanger fra det latinamerikanske 1500-tallet. Temperaturen stiger ytterligere når anerkjente Luciana Mancini entrer scenen. Hun har chilenske røtter og gjør den latinamerikanske stemningen som fyller rommet til å ta og føle på.

Det Norske Blåseensemble har gjort repertoaret til sitt eget, og har høstet nasjonal og internasjonal anerkjennelse for både konsertprogrammet og innspillingen av dette. Vær velkommen når Det Norske Blåseensemble nærmest byr opp til dans!

For mer informasjon om programmet, se nettsiden til Det Norske Blåseensemble.

ŠKAMPA QUARTET – FLØYELSREVOLUSJONEN

Tirsdag 26. november kl. 19:00 i Gamle Logen

Klikk for reservere plass.

Škampakvartetten gjester Kvartettserien ved selve 30 års-jubileet for fløyelsrevolusjonen, og programmet er derfor rent tsjekkisk. Kvartettserien skal få høre sin aller første strykekvartett av Bohuslav Martinů, før vi vandrer igjen i kjente trakter med Janáčeks første strykekvartett, «Kreutzer Sonate», og Dvořáks strykekvartett nr.9 i d-moll, Op.34. Ung kvartettserie bidrar med en sats fra Dvořáks mest kjente kvartett, «Den amerikanske».

Det blir også besøk av Halvor Tjønn, som gjennom 1980- og 1990-tallet dekket det politiske og sosiale jordskjelvet da kommunismen brøt sammen i Sentral- og Øst-Europa.

Vi er glade for å være med på feiringen og gleder oss til fordypning i det tsjekkiske tonespråket!

For mer informasjon om programmet, se nettsiden til Oslo Quartet Series.

CHRISTIAN GRØVLEN – GOLDBERGVARIASJONENE

Onsdag 27. november kl. 20:00 på Caféteatret

Klikk for reservere plass.

Den prisbelønte pianisten Christian Grøvlen kommer til Caféteateret med et av musikkhistoriens største og mest betydningsfulle verker: Bachs Goldbergvariasjoner.

Vi gleder oss!

For mer informasjon om programmet, se nettsiden til arrangementets Facebook-side.

 

Vi deler ut gratisbilletter

Husk at du må være registrert medlem hos oss for å kunne benytte deg av dette tilbudet, personlig medlemskort må vises frem ved inngangen. Det gis ut kun én billett til hver. Har du ikke fått medlemskortet ditt? Send en e-post til ingerjohanne@publikung.no!

VIKTIG: Vi møtes en halvtime før start innenfor ved hovedinngangen for utdeling av billetter. Konsertene arrangeres og utøves av meget dyktige musikere som forventer fulltallig sal. Beskjed om avbud er dermed avgjørende for at vi kan gi billetten videre til andre som står på ventelisten.

Dersom du får tildelt billett fra oss, må du bekrefte at du vil benytte deg av billetten. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder!


Publisert