Engegårdkvartetten – Vi feirer Mozart

Bli med på en helaften med Mozart i anledning hans fødselsdag!

PublikUng deler ut gratisbilletter til den vakre kvelden. Konserten holdes 28. januar kl. 19:00 i Gamle Logen.

PublikUng sparker året i gang, og først ut er en nydelig konsert med Engegårdkvartetten. Denne gangen ryktes det at Haydn og Mozart selv skal gjøre en opptreden, med Are Sandbakken og Stinius Maurstad som iscenesetter et siste møte mellom disse to geniene.

Engegårdkvartetten har valgt tre kvartetter fra de seks Mozart viet Joseph Haydn, KV 387, 421 og 458. KV 387 har fått kallenavn «Vårkvartetten», og har en siste sats som trolig er en forløper til siste sats av Jupiter-symfonien. Fra fryd og gammen til spenning og dramaturgi vender programmet inn i en mer Don Giovanni-esk verden i KV 421. Engegårdkvartetten avslutter kvelden med en av de mest spilte og elskede av alle av Mozart sine kvartetter, KV 458, «Jaktkvartetten».

Vi gleder oss!

For mer informasjon se arrangørens hjemmeside.

Vi deler ut gratisbilletter.

Husk at du må være registrert medlem hos oss for å kunne benytte deg av dette tilbudet, personlig medlemskort må vises frem ved inngangen. Det gis ut kun én billett til hver. Har du ikke fått medlemskortet ditt? Send en e-post til ingerjohanne@publikung.no!

VIKTIG: Vi møtes en halvtime før start innenfor ved hovedinngangen for utdeling av billetter. Konsertene arrangeres og utøves av meget dyktige musikere som forventer fulltallig sal. Beskjed om avbud er dermed avgjørende for at vi kan gi billetten videre til andre som står på ventelisten.

Dersom du får tildelt billett fra oss, må du bekrefte at du vil benytte deg av billetten. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder! Påmelding gjøres via vårt PÅMELDINGSSKJEMA.


Publisert