Sesongåpning med Solistkoret

Endelig er tiden kommet for å samles til konsert igjen!

PublikUng deler ut 10 rabatterte billetter til sesongens første konsert med Solistkoret. Konserten holdes 21. august kl. 18.00 i Universitetets Aula.

Endelig er tiden kommet for å samles til konsert igjen! Første konsert denne sesongen er med ingen ringere enn Solistkoret. Denne gangen med Yuval Weinberg som dirigent.

Yuval Weinberg er 1. gjestedirigent for Solistkoret og sjefsdirigent for tyske SWR Vokalensemble. Solistkoret Ung vil også bidra til denne konserten.

Konserten tar sted i den vakre universitetsaulaen. I disse skjønne omgivelsene vil renessansemusikk gå som en rød trå gjennom opplevelsen. Solistkoret vil fremføre verk fra selveste Edvard Grieg, i tillegg til musikk fra Pelle Gudmundsen-Holmgreen, Peter Eötvös og Paul Mealor.

Vi gleder oss virkelig til på nytt å kunne oppleve vakre konserter, og å kunne nyte klassisk musikk fremført i øyeblikket. Ikke minst gleder vi oss til å møte dere igjen etter et langt opphold. Da er det bare å si: Velkommen til konsert!

For mer informasjon om konserten se arrangørens hjemmeside.

Vi deler ut 10 rabatterte billetter til kr. 50

Husk at du må være registrert medlem hos oss for å kunne benytte deg av dette tilbudet. Det er kun tillatt å reservere maks én billett per person.

Benytt rabattkoden som fremgår av nyhetsbrevet for å benytte deg av tilbudet. Påmelding gjøres via Solistkorets hjemmesider. Bestill billett HER.


Publisert