Nyhetsbrev for juni – Konsert 2. og 9 juni

Med Norges Musikkhøgskole og Den norske Studentersangforening 

Diplomkonsert med Norges Musikkhøgskole: PublikUng deler ut 20 gratisbilletter til diplomkonsert med Norges Musikkhøgskole torsdag 2. juni kl. 19:00 i NRK Store Studio.

Norges Musikkhøgskole inviterer til eksamenskonsert med Kringkastningsorkesteret til disposisjon for både dirigent- og solistkandidat. Med andre ord, hvis du aldri har gått på en diplomkonsert før, eller bare vil innlede konsertsommeren på en verdig måte, så stiller du deg til disposisjon som publikum i NRK Store Studio.

Med Jarl Eivind Aspen som dirigent og Haike Dietrich på klaver, og et program bestående av Edvard Filflet Bræins Konsertouverture, klaverkonsert fra Robert Schumann og R. Vaughan Williams Symfoni nr. 5,  er dette en kveld du ikke vil gå glipp av. 

Velkommen til konsert!

Sommerkonsert med Den norske Studentersangforening: PublikUng deler ut 10 gratisbilletter til sommerkonsert med Den norske Studentersangforening (UiOs offisielle mannskor) torsdag 9. juni kl. 20:00 på Sentralen

Den norske Studentersangforening inviterer til sommerkonsert med dirigent Marit Tøndel Bodsberg. Så om du er en som bare elsker kormusikk, eller setter pris på gamle tradisjoner (koret ble stiftet i 1845 og er Norges eldste kor) eller simpelthen kun har lyst til å komme i ett ekstra godt humor (for det blir man av korkonserter), da har du én ting å gjøre – nemlig å komme deg på konsert med Den norske Studentersangforeningen!  

Velkommen til konsert! 

Vi deler ut gratisbilletter to konserter i juni

Husk at du må være registrert medlem hos oss for å kunne benytte deg av dette tilbudet.


Publisert