Oslo-filharmonien i Oslo konserthus

«Duften av musikk», fredag 30. september kl. 19:00

PublikUng deler ut et ubegrenset antall med gratisbilletter til en uforglemmelig aften med Oslo-Filharmonien og Klaus Mäkelä. 

Konsertprogrammet: 
Claude Debussy – Iberia 
Jimmy Lopez Bellido – Pianokonsert: Ephemerae 
Igor Stravinskij – Petrusjka 
Manuel de Falla – Den tresnutede hatt, suite nr. 2 

«Klaus Mäkelä dirigerer Jimmy López’ nyskrevne pianokonsert Ephemerae, som utforsker duftene – “døgnfluene” blant sansene våre. Claude Debussy og Manuel de Falla lot seg inspirere av spansk kultur i henholdsvis Ibéria og Den tresnutede hatt, mens Igor Stravinskijs Petrusjka bygger på russisk dukketeater» (utdrag fra ofo.no

I den anledning har PublikUng gleden av å dele ut et ubegrenset antall med gratisbilletter til «duften av musikk» i Oslo Konserthus, fredag den 30. september kl. 19:00 i Oslo Konserthus. 
Klikk her for mer informasjon om arrangementet.

NB: Tilbudet gjelder kun medlemmer av PublikUng.


Dette er altså et arrangement som du ikke vil gå glipp av – så ta med deg hele vennegjengen (forutsatt at de er eller blir medlem av PublikUng), eller kom alene og tilbring fredagskvelden på best tenkelig vis! Vi sees i Oslo konserthus – og etter konserten drar vi ut på Lorry og håper å bli bedre kjent med deg! 

Oslo-filharmonien oppfordrer alle som kommer fra Publikung til å legge ut poster og stories på sosiale medier! Husk å tagge Oslo-filharmonien og PublikUng!

Medvirkende
Klaus Mäkelä – dirigent 
Javier Perianes – piano 


Publisert