FRIBILLETTER SCHUBERT PÅ 123

Det er duket for Schubert-festival i Oslo, og du er invitert!

Engegård Quartet inviterer til klassisk minifestival, Schubert på 123, fra 4.-6. november på Nynorskens hus, og PublikUng deler ut til sammen 30 fribilletter.

OBS: Påmelding er bindende, og oppmøte er obligatorisk. Dersom du ikke kan komme har du selv ansvar for å gi billetten videre til et annet PublikUng-medlem. Pengebot på kr. 100 vil påløpe dersom man ikke møter til reservert konsert.

ÅPNINGSFESTKONSERT – 10 fribilletter

Tid: fredag 4. november kl. 19
Sted: Nynorskens hus

«Festivalens første konsert gir oss et innblikk i Schuberts kunstneriske utvikling gjennom hans korte og utfordrende liv. Den åpner med nydelige sanger skrevet av en ung Schubert, går videre til Impromptuer skrevet like før hans død og avslutter med strykekvartetten «Døden og piken.»

For mer informasjon se arrangørens hjemmeside.

LESEKLUBB MED MUSIKK – 10 fribilletter
Tid: lørdag 5. november kl. 12.30
Sted: Nynorskens hus

«Programmet som inkluderer den ungdommelige Sonatina i D dur op. 137, D 386 med Laura Custodio Sabas og Dénes Várjon, strykekvartett nr. 2 i C dur,  D 32, med unge talenter Kvartett Resonans, dikt med bevegelse «Ord i rørsle» fra Den mangfaldige scenen og 3 militære marsjer op. 51 D 733 med Sveinung Bjelland og Dénes Várjon.»

For mer informasjon se arrangørens hjemmeside.

FESTFINALE – 10 fribilletter
Tid: søndag 6. november kl. 19.00
Sted: Nynorskens hus

«Foruten et knippe av Johannes Helds favorittsanger, får vi på denne avslutningskonserten oppleve to verk skrevet i 1728, i Schuberts aller siste leveår. Dènes Várion fremfører «Drei Stücke» D946. Engegårdkvartetten, sammen med Louisa Tuck, avslutter konserten og festivalen med Schuberts kvintett D956.»

For mer informasjon se arrangørens hjemmeside.

Medlemmer av PublikUng har motatt nyhetsbrev på mail med link til fribillettene.

Velkommen!


Publisert