Oslo-filharmonien:
En hyllest til Roma!

Velkommen til Oslo-filharmoniens konsert «En hyllest til Roma». PublikUng har 30 gratisbilletter, og det er førstemann til mølla!

sin første konsert med Oslo-filharmonien dirigerer Constantinos Carydis blant annet ballettmusikk fra Mozarts opera Idomeneo og Ottorino Respighis storslåtte orkesterverk Romas pinjer. Les mer om konserten her.

Tid: torsdag 26. januar kl. 19.00.
Sted: Oslo konserthus.

Påmelding
Påmelding skjer via nettskjema tilsendt alle våre medlemmer per e-post. Du vil få tilsendt billetten på e-post innen tirsdag 24. januar dersom du har fått billett. Dersom du ikke har fått billett, vil du få informasjon om dette på e-post. Merk at du må ha betalt årskontingenten på 50 kroner for å benytte deg av dette tilbudet.

Avmelding
Påmeldingen er bindende. Hvis du ikke kan komme likevel, må du si ifra innen 24 timer før, og sende billetten tilbake.

Vel møtt!


Publisert