Kirkemusikkfestivalen

Vi håper du har hatt en fin sommer og ønsker velkommen tilbake til en ny høst med PublikUng! Kirkemusikkfestivalen går av stabelen 2. september, og PublikUngs medlemmer tilgang på rabatterte- og gratisbilletter til flere av konsertene. God fornøyelse! 

03.09 Haydn: Jesu syv siste ord på korset


Her får vi høre akkordeonist Andreas Borregaard og strykere fra Ensemble Allegria spille Haydn og Sallinen. Haydns verk er et instrumentalverk der hver av de syv satsene representerer et av Jesu syv siste ord. Finske Sallinens musikk om Judas spilles også denne kvelden. Konserten holdes i Sofienberg kirke og starter kl 19.00. Les mer om konserten her.
Ordinær pris: 350,- Publikung-Pris: 0,-

05.09 Iran gjennom poesi og musikk


Marjan Vahdat fremfører sanger med tekst fra iranske poeter. Hun har med seg Tord Gustavson, Rune Arnesen og Ertan Tekin. Sistnevnte spiller på blåseinstrumentene duduk, mey og zurna. Konserten er kl 19.00 i Oslo Domkirke.
Les mer her.
Ordinær pris: 400,- Publikung-Pris: 50,-

06.09 Bach&McMillan: I saw eternety


Det verdensledende koret, Tenebrae, og deres dirigent Nigel Short vender tilbake til kirkemusikkfestivalen. De skal synge tre av Bachs mest kjente motetter, og så synge et bestillingsverk laget for å fremføres sammen med disse motettene. Verket er skrevet av skotske McMillan og er en tonesetting av diktet «I saw eternety». Konserten er kl 19.00 i Frogner kirke, og du finner mer informasjon her.
Ordinær pris: 400,- Publikung-Pris: 100,-

07.09 B. Morten Christophersen: Credo, et credis (Jeg tror, og du tror)


Oslo domkor fremfører Morten Christophersens verk «Credo, et credis». Verket tar for seg tre tekster som er et forsøk på å samle menneskers tro til en felles bekjennelse, nemlig den kristne trosbekjennelsen, FNs menneskerettigheter og FNs klimakonvensjon. Domkantor Kåre Nordtstoga er med på orgel, og det hele ledes av korets dirigent Vivianne Sydnes. Konserten finner sted i Oslo Domkirke kl 19.00. Les mer her.
Ordinær pris: 350,- Publikung-Pris: 50,-

08.09 Tenebrae: Musikk for meditasjon og kontemplasjon


Vokalgruppen Amarcord byr på variert musikk av høy kvalitet. Gruppen er kjent for sin unike klang og fremførelser med en god dose sjarm og humor. Kveldens program består av musikk fra middelalderen til vår tid, knyttet til de tre dagene før 1. påskedag. Konserten holdes i Frogner kirke kl 19.00. Les mer om konserten her.
Ordinær pris: 400,- Publikung-Pris: 100,-

09.05 Nattergalen


Eventyret «Nattergalen» av H.C. Andersen handler om sangfuglen som blir erstattet av en mekanisk fugl, og nattergalen flyr sin vei. Siden slår den mekaniske fuglen seg vrang og problemene begynner. Gruppen «Bøtteballetten» setter opp stykket som er en blanding av fortellerteater og konsert. Familiearrangementet finner sted i Margaretakyrkan kl 14.00. Mer info finner du her.
Ordinær pris: 200,- Publikung-Pris: 0,-

Billetter 

Vi har vår egen kategori på TicketMaster
Trykk på lås opp og skriv inn passordet «ung23» for å få tilgang til billettene til PublikUng-priser.

Husk at du må ha betalt medlemskontingenten på 50kr for å benytte deg av tilbudet.


Publisert