Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

QUATUOR CONFLUENCE & ZORÁ QUARTET

25. april 2022 kl 19:0021:00

PublikUng deler ut rabatterte billetter til konsert 25. april, med Quatuor Confluence og Zorá Quartet og lansering av Oslo Quartet Series’ konsertprogram for neste sesong. 

Konsert og programslipp

Gå ikke glipp av en herlig strykekvartett-kveld på Sentralen, bestående av den franske kvartetten Quatuor Confluence og den tidligere New York-baserte kvartetten Zorá Quartet som nå har flyttet basen sin til Oslo.Her får du alt fra Mozart, Eirik Hegdals Dancing Critters, til en urfremføring av et bestillingsverk fra Stine Sørlie, samt utvalgte satser fra forskjellige styrekvartetter av Ravel, Brahms, Mendelssohn og Haydn – med andre ord et meget variert repertoar og musisering på et internasjonalt nivå!

Praktisk informasjon

Konsertbillettene koster 50NOK per stk ved bruk av promokode tilsendt våre medlemmer per e-post.Konserten finner sted på Sentralen i Oslo, den 25. april, kl. 19:00 til 21:00. KLIKK HER FOR Å SIKRE DEG BILLETTFor mer informasjon om konserten se ARRANGEMENT

Velkommen på konsert!

Husk at du må være registrert medlem hos oss for å kunne benytte deg av dette tilbudet. Er du interessert i flere klassiske konserter? På www.liveklassisk.no finner du alt av klassiske konserter i hele landet.Sjekk ut deres nettside HER, eller meld deg på deres NYHETSBREV.

Detaljer

Dato:
25. april 2022
Tid
19:00–21:00

Sted

Sentralen
Øvre Slottsgate 3
Oslo, 0157
+ Google-kart
Telefon
22 47 25 00